Karl og Bent bygger en bil

I sæbekassebil ned ad bakken, det må lige være sagen, så Karl bygger en bil, og Bent omdanner sig til en sav, og senere til et hjul, og så bliver man noget øm i kroppen

Forfatter: 

Illustrator: 

Serie: 

ISBN: 
Bogen er overgået til Tellerups Forlag, der har overtaget en del af Jesper Felumb Conrads titler.
Materialevurdering: 

Anvendelsesmuligheder, målgruppe og niveau
Bøgerne henvender sig til begynderlæsere i 1. klasse altså fra ca. 6-7 år, som selvlæsning.

Beskrivelse
Karl og Bent finder på sjove ting de vil bygge, båd og bil. Bent er en hund, Karl er en dreng. Bent kan ligne det han tænker på fx en bil, en sav, et hjul, en drage, en kikkert, så på den måde hjælpes de ad. I Karl og Bent bygger en bil får de lavet en sæbekassebil, og da det ene hjul punkterer, agerer Bent hjul, og bliver noget øm over det hele, da de kører ned ad bakken. Illustrationerne er levende og sjove, og sammenholdt med den velformulerede og enkle tekst, vil læseren opleve nogle gode historier.

Sammenligning
Der er mange let-læse bøger til denne målgruppe, men der er også et stort forbrug. Historierne om Karl og Bent er lidt anderledes, da de tager udgangspunkt i fantasien hos børn. Bøgerne er fuldt på højde med de andre titler i serien om Karl og Bent. Samlet konklusion Gode bøger, der tager udgangspunkt i børns fantasi, hvor spænding og det morsomme ledsager hinanden på bedste måde.

NB! Bogen er anmeldt sammen med Karl og Bent bygger en båd