GadenTaler

GADENTALER er et sublabel til familieforlaget. GADENTALER udgiver bøger med rødder i hip hop kulturen. Jesper Felumb Conrad der driver GADENTALER fik sin hiphop-dåb i 1987, hvor han blev blæst bagover af Public Enemy og LL Cool J til en legendarisk koncert i hedengangne Saga. Det blev starten på en livslang kærlighedsaffære med hip hop kulturen.

12 år senere arbejdede Conrad som journalist og hang ud på Strøget, hvor han skulle skrive en artikel om gadeartister. Det blev til et møde med Out Of Control som optrådte med deres show The Flying Horses. Et længere samarbejde gik i gang og sammen med Out Of Control rejste Conrad til New York for at lave et dokumentarprogram om breakdance og Electric Boogie til DR. Samarbejdet bød også på teaterstykket 'Definitive Skitser', skrevet af Conrad og Steen Koerner og med baggrundsgrafik af grafittiartisten CMP.

Endnu en dekade skulle gå, familier blev etableret og Conrad var begyndt at skrive børne- og læselet-bøger og havde kastet sig ud i at etablere familieforlaget. En tilfældig dag mødtes Conrad og Steen Koerner (tidligere Out Of Control, nu Big City Brains) på Vesterbro og snakken gik om hvilke projekter hver især nu havde gang i. Resultatet af det tilfældige møde etablerede lysten til at udgive bøger sammen. Bøger vi vil udgive under brandet GadenTaler.