Om familieforlaget

Familieforlaget
Forlaget blev etableret i 2009 og drives af Jesper og Cecilie Felumb Conrad. Jesper havde tidligere været med til at starte Forlaget Så Til Hest, og efter at have været i folden i et par år voksede lysten til at skabe sammen som familie og Familieforlaget så dagens lys.

Det er med årene bliver til mange sjove projekter - dem kan du læse om her. Vores datter Liv Ea skriver også og har netop færdiggjort sin første roman. Derudover underviser Liv unge i at skrive. Se mere på Historielaboratoriet.comJesper skriver også læselettitler for Forlaget Tellerup.

Vi har ingen faste kontortider. Oplagt er dog, at mellem 17.30 og 20.30 har vi travlt med almindelige børnefamilieopgaver som mad, bad, godnathistorie, så dér vil der være en del baggrundsstøj. Til gengæld træffes vi gerne i weekenderne.

Familieforlaget
Saxhøjvej 39
2500 Valby
tlf. 31423007
info@familieforlaget.dk

Nyhedsbrev
Hvis du er interesseret i at modtage besked når vi udgiver nye titler, eller når vi sælger ud af vores restoplag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere om Jesper Felumb Conrad på jesperconrad.dk

Læs mere om Cecilie på SpeltMor.dk

Blog og nyheder fra familieforlaget

Samarbejde med Tellerups forlag - BiB - det digitale skolebibliotek

Jesper Felumb Conrads bogserie om den byggeglade dreng Karl og hans tossede hund Bent udgives fremadrettet på Tellerups forlag. Som forfatter er det spændende at rykke fra eget forlag over til mere etablerede kræfter hos Tellerups forlag.

For kun 67 kr pr elev pr år - Får jeres skole adgang til Tellerups forlags digitale skole bibliotek - BiB. BiB er primært en frilæsningsportal, hvor både elever og lærere kan logge ind og downloade flere hundrede e-bøger ganske gratis til deres tablets, computere og mobiltelefoner.

BUPL har fået øjnene op for LæsBøgerOnline.dk

I August måned omtalte BUPL, LæsBøgerOnline i deres medlemsblad med ordene: "Gratis bøger på nettet: Nu er det muligt at finde en masse gratis bøger, som større børn selv kan læse på nettet. Målet med sitet, som Jesper Conrad er ophavsmand til, er at hjælpe flere børn til at knække læsekoden. Sitet har primært fokus på bøger til læsetræning."

Det er vi glade for, og vi håber at endnu flere vil nyde vores mange bøger.

 

Tolv år og forfatter til to bøger - Artikel i Weekendavisen

29. april 2011 bragte Weekendavisen et rigtig fint interview med Liv Ea.

I interviewet kommer Liv Ea ind på hvordan det er at skrive bøger i så ung en alder. Tak til Damián Arguimbau for et rigtig fint interview, som du kan læse på Damiáns hjemmeside.

Ved lejlighed får vi scannet interviewet ind, så det kan læses i sin avisform.

Læs interviewet med Liv Ea her

DR.dk anbefaler LæsBøgerOnline.dk

"Børnene skal ikke sidde i campingvognen og være i skole. Og jeg taler heller ikke om, at de skal læse i halve eller hele timer. Men man kan lege læsningen ind." Kirsten Kamstrup, selvstændig læsekonsulent, Hedensted. I en artikel på dr.dk/oline anbefales LæsBøgerOnline.dk som god sommerlæsning. Det er vi selvsagt stolte over. Tak.

Sider